De Bobi Neacșu,

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declatrat luni, la audierea din comisiile comune de apărare ale celor două Camere, că procedura percheziţiei a fost corectă şi că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu îmi cer scuze, pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne, scrie Mediafax.

Marian Godină i-a reproşat ministrului Vela lipsa de reacţie cu privire la scandalul de la Braşov, unde consilierul PNL Andrei Kadas l-a făcut „gunoi” pe şeful IPJ Braşov, Valentin Flucuş.

Libertatea a prezentat pe larg subiectul descinderii de la Braşov. Polițiștii de sub Tâmpa le-au amintit șefilor cine sunt cei care „ne prezintă drept brute”. „Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi”.

Citeşte şi:

Rămas în funcție după o condamnare penală definitivă, primarul unei comune îi jignește pe cetățenii care îl critică: “Ești un prăpădit, un zero pentru mine”

Consilierul PNL Andrei Kadas, către şeful Poliției Braşov, chestorul Valentin Flucuş: „Gunoiule”!

Motivarea instanței în cazul Beuran: „A transformat o instituţie publică de prestigiu în propria piaţă de desfacere”. Medicul a recunoscut că a luat mită de 10.000 de euro