Mergi direct la conținut »
Prima reacţie din PSD, după respingerea remanierii de către Iohannis. Iordache: "Cred că cea mai rapidă soluție în acest moment este soluția restructurării"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Prima reacţie din PSD, după respingerea remanierii de către Iohannis. Iordache: "Cred că cea mai rapidă soluție în acest moment este soluția restructurării"

Prima reacţie din PSD, după respingerea remanierii de către Iohannis. Iordache: „Cred că cea mai rapidă soluție în acest moment este soluția restructurării”

Deputatul PSD Florin Iordachea anunţat, marţi, la Parlament, că în urma refuzului preşedintelui Iohannis de a accepta miniştrii propuşi de PSD, cea mai rapidă variantă a PSD este restructurarea, iar şeful statului nu "va putea decât să ia act".

De Valentina Postelnicu,

„Înteleg ca s-a modificat cumva Constituţia şi există un drept de veto al preşedintelui. În primul rând, trebuia să ia act de demisii şi în al doilea rând trebuia să hotărască pe condiţii de legalitate. Cred că decizia partidului o vom hotărî împreună şi cu colegii de coaliţie”, a spus Florin Iordache.

Deputatul PSD a precizat că „cea mai rapidă soluţie, în acest moment, este soluţia restructurării”.

„În acest fel, vom demonstra preşedintelui că avem o majoritate consolidată. Pentru restructurare ne trebuie 233 de voturi. Coaliţia are peste 240 de voturi. Preşedintele nu va putea decât să ia act”, a declarat Iordache.

Citeşte şi: Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!

Close
Închide
  Close