Mergi direct la conținut »
Primarul Aradului Gheorghe Falcă, dus la spital cu ambulanța după discuțiile de la Guvern
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primarul Aradului Gheorghe Falcă, dus la spital cu ambulanța după discuțiile de la Guvern

Primarul Aradului Gheorghe Falcă, dus la spital cu ambulanța după discuțiile de la Guvern

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din Capitală în noaptea de miercuri spre joi, după discuțiile la Guvern pe tema alocărilor bugetare. Edilul susține că s-a simțit rău.

Gheorghe Falcă a spus că a avut tensiunea prea mare și a sunat la 112. Primarul Aradului se afla la hotel în momentul în care a solicitat ajutor medical.

„Din cauza tensiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat şi m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miştocăria şi nedreptatea m-au afectat. Răutate aşa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoşi ca şi primarii PSD”, a declarat Falcă, potrivit Mediafax.

Primarii de municipii, reuniți în Asociația Municipiilor din România, au mers, miercuri, la Guvern pentru că nu au primit nici un răspuns din partea Ministerului Finanțelor privind solicitarea ca administrația locală să primească o treime din bugetul național.


CITEȘTE ȘI: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close