Mergi direct la conținut »
Un bodyguard englez este în centrul celui mai scandalos divorț. Cu el l-ar fi înșelat Prințesa Haya pe șeicul din Dubai
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bodyguard englez este în centrul celui mai scandalos divorț. Cu el l-ar fi înșelat Prințesa Haya pe șeicul din Dubai

Un bodyguard englez este în centrul celui mai scandalos divorț. Cu el l-ar fi înșelat Prințesa Haya pe șeicul din Dubai

Fostul soldat de infanterie Russell Flowers, 36 de ani, ar fi motivul pentru care Prințesa Haya a fugit din Emiratele Unite Arabe, părăsindu-l pe soțul ei, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum.

De Andreea Radu,

În primă fază, au existat informații că Prințesa Haya a fugit în Marea Britanie pentru că se temea pentru viața ei după ce a aflat detalii în tulburătoare despre misterioasa reîntoarce a prințesei Latifa în Dubai.

Însă, recent, presa britanică a scris că motivul pentru care prințesa și-ar fi părăsit soțul a fost altul. Potrivit Daily Mail, șeicul o suspecta pe soția lui că are o relație extraconjugală cu bodyguardul ei de origine engleză.

Mai mult, șeicul i-ar fi surprins pe cei doi în Londra, în vila familiei, iar rudele regale ale lui Mohammed bin Rashid al Maktoum ar fi observat o „apropierea nefirească” dintre Haya și bodyguardul ei.

Bodyguardul Russell Flowers s-a despărțit anul trecut de soția lui. Astăzi, el a refuzat să facă declarații când a fost întrebat de jurnaliștii britanici despre legătura pe care o are cu Prințesa Haya care locuiește în prezent într-o casă de 85 de milioane de lire sterline de lângă Kensington Palace.

Flowers a devenit apropiat familiei șeicului după ce a fost bodyguardul personal al prințesei Haya timp de cinci ani. El a acompaniat-o pe soția șeicului peste tot în lume.

Anul trecut, bodyguardul a fost fotografiat alături de soția șeicului la Royal Ascot. Flowers îl ținea pe băiețelul șeicului în brațe. După acel eveniment, bodyguardul nu a mai apărut alături de familia regală, iar motivul ar fi că Mohammed bin Rashid al-Maktoum a fost deranjat de apropierea dintre bărbat și prințesă.

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus
Recomandări

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus

 

După ce Prințesa Haya a fugit din Emiratele Unite, șeicul Mohammed a avut prima reacție pe contul de socializare, unde a publicat câteva versuri. El a postat o poezie pe contul său de Instagram în care acuză o femeie neidentificată de „trădare”.

Apoi, șeicul a deschis un proces în Londra împotriva fostei sale soții, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie.

Foto: HEPTA


ANALIZĂ | Croația și Bulgaria se apropie de zona euro, România pierde teren. În urmă cu cinci ani, îndeplineam toate cele cinci criterii pentru aderare, acum atingem doar unu

Close
Închide
  Close