Mergi direct la conținut »
Profesoara care a fost înjunghiată într-un liceu din Ploiești a fost găsită vinovată de comisia de anchetă de la acea instituție de învățământ!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Profesoara care a fost înjunghiată într-un liceu din Ploiești a fost găsită vinovată de comisia de anchetă de la acea instituție de învățământ!

Profesoara care a fost înjunghiată într-un liceu din Ploiești a fost găsită vinovată de comisia de anchetă de la acea instituție de învățământ!

Profesoara care a fost înjunghiată de un fost elev în fața cancelariei unui liceu din Ploiești a fost găsită vinovată de producerea incidentului, împreună cu portarul instituției.

După incidentul deosebit de grav produs pe 29 ianuarie, conducerea liceului „Spiru Haret” din Ploiești a format o comisie care a analizat cauzele evenimentului care se putea termina tragic, a informat observatorulph.ro.

Mihai Alexandru Nițescu, fost elev al Colegiului, a intrat în școală și a înjunghiat-o cu un cuțit pe profesoara de matematică, în fața cancelariei.

Potrivit procesului verbal, profesoara era de serviciu pe școală în ziua respectivă și nu a respectat Regulamentul de Organizare și Funcționare care prevede următoarele:

„Profesorul de serviciu asigură desfășurarea procesului de învățământ în bune condiții, îndrumând și controlând activitatea din școală (clădirea școlii, atelierelor, cămin băieți, curtea școlii), având următoarele atribuții: alin. 4 supraveghează intrarea elevilor în școală, împreună cu portarul”.

Comisia respectivă a găsit-o chiar pe victimă vinovată că fostul elev a intrat în incinta liceului!

Concluziile comisiei care a analizat incidentul


Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

Close
Închide
  Close