De Florinela Iosip,

Înainte de publicarea articolului, Libertatea i-a contactat pe soții Crîsnic pentru un punct de vedere, însă Cezara Crîsnic nu a dorit să ofere un punct de vedere. Soțul acesteia a respins acuzațiile, catalogându-le drept „fabulații”.

Mai mulți părinți, însă, unii dintre ei dorindu-și să nu își spună numele, au relatat cum profesoara încerca să facă presiuni asupra lor, pentru a le da meditații copiilor. Unii dintre ei au povestit că situația durează de mulți ani.

Redăm mai jos integral poziția soților Crîsnic:

Subsemnații Cezara Crîsnic și  Mircea Crîsnic, în legătură cu articolul apărut în publicația dumneavoastră la data de 02.10.2019 vă aducem la cunoștință următoarele:

  • Deontologia profesională impunea, în opinia noastră, ca înainte de apariția articolului, să ne formulăm și noi un punct de vedere.
  • În legătură cu pretinsele fapte de care suntem acuzați, vă precizăm că ele au fost cercetate de toate instituțiile abilitate, respectiv ISJ Galați și Parchetul de pe lângă judecătoria Tecuci.

Toate aceste instituții au concluzionat că nu ne facem vinovați. În mod special Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci reține prin ordonanța de clasare  că fapta nu există „soluția fiind menținută în mod definitiv prin sentința penală pronunțată de Judecătoria Tecuci. Mai mult decât atât, numitul Stănică Ambrinoc, cel care a declanșat campania mediatică împotriva noastră, a fost obligat să ne plătească cheltuielile de judecată.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

De asemenea, tot acesta a fost obligat, prin sentința  civilă pronunțată de Judecătoria Tecuci, să închidă conturile de Facebook prin care ne prejudiciază.

Este regretabil că o publicație precum Libertatea înțelege să abdice de la normele deontologice elementare ale profesiei de ziarist și publică materiale ale căror scop nu este nicidecum informarea, ci manipularea publicului și care fac parte, de fapt, dintr-o campanie de denigrare a noastră ca profesori și oameni de către un individ care așa înțelege să-și facă campanie electorală.

Motivat de faptul că cele întâmplate ne aduc grave prejudicii de imagine în lipsa unei dezmințiri, ne rezervăm dreptul de a vă acționa în judecată.

Citeşte şi:

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Mărturia unui fost elev al profesoarei Cezara Crîsnic: „Abuzurile durează de peste 20 de ani!”

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri