BANAT

Vremea va fi călduroasă în prima zi a intervalului, când în medie temperaturile maxime se vor situa în jurul a 31 de grade, apoi se va răci, urmând ca în data de 8 septembrie să se înregistreze în medie 25….26 de grade.

Ulterior acestei date, temperatura aerului va crește ușor, spre maxime de 30 de grade, în medie regională, în data de 13 septembrie. Va urma o răcorire treptată a vremii, astfel încât în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăși 26 de grade.

În primele două nopți media minimelor termice se va situa în jurul valorii de 15 grade, apoi temperatura aerului va scădea, urmând astfel ca, în data de 9 septembrie în medie să se înregistreze în jur de 12 grade, apoi va crește ușor spre 15 grade, în data de 13 septembrie.

După această dată, o nouă răcorire a vremii va conduce la scăderea minimelor spre valori în jurul a 12 grade, în medie, la sfârșitul intervalului.

CRIŞANA

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată în prima zi a intervalului, când în medie temperaturile maxime se vor situa în jurul a 29 de grade, apoi se va răci, urmând ca în data de 8 septembrie să se înregistreze în medie 24 de grade.

Ulterior acestei date, vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, astfel că în data de 13 septembrie, media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 29 de grade, apoi va urma un proces de răcorire a vremii astfel că în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăși 25…26 de grade.

Media temperaturilor minime va fi în scădere, de la 14…15 grade în primele două nopți, spre 11 grade în data de 9 septembrie. După această dată, temperatura aerului va marca o creștere, spre minime de 14…15 grade în data de 13 septembrie, apoi va scădea din nou, urmând ca până la sfârșitul intervalului să nu mai depășească 11…12 grade, în medie regională.

TRANSILVANIA

În prima zi a intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime de 29 de grade, dar se va răcori pe parcursul zilelor de 8 și 9 septembrie, când media va fi de 24…25 de grade.

Ulterior, temperatura aerului va crește ușor, astfel încât se vor înregistra în medie maxime de până la 28 de grade în data de 13 septembrie, apoi va scădea spre valori de 23…24 de grade.

Media minimelor termice va fi de 13…14 grade în 7 și 8 septembrie, apoi va avea o tendință de scădere ușoară și treptată, spre valori de 10…11 grade până în data de 14 septembrie. După această dată temperatura aerului va mai scădea, astfel că până la sfârșitul intervalului de prognoză, media valorilor termice nocturne se va situa în jurul a 8 grade.

MARAMUREŞ

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată în prima zi a intervalului, media temperaturilor maxime fiind de 28 de grade, apoi se va răci, urmând ca în data de 8 septembrie media temperaturilor diurne să nu mai depășească 24 de grade, valori totuși mai ridicate decât mediile multianuale.

Ulterior, vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, până în data de 13 septembrie, când în medie se vor înregistra 28 de grade, apoi se va răci din nou, până spre 23…25 de grade în ultimele zile de prognoză.

Minimele vor fi în scădere, spre 9…10 grade, în medie, în data de 9 septembrie, pornind de la valori de 13 grade, în primele zile ale intervalului, urmând ca temperatura aerului să crească ușor și treptat până spre 13 grade în data de 14 septembrie, apoi o nouă răcorire a vremii va face ca spre sfârșitul intervalului să nu se mai depășească, în medie, valori în jurul a 10 grade.

MOLDOVA

Vremea va fi călduroasă în prima zi, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 30 de grade, apoi se va răcori în data de 8 septembrie, spre o medie de 23 de grade, urmând o nouă încălzire a vremii, spre maxime de 29 de grade, în data de 10 septembrie.

Ulterior acestei date, temperatura aerului va scădea, spre medii ale maximelor de 25 de grade în data de 11 septembrie, apoi va crește spre valori în jurul a 28 de grade în data de 13 septembrie, iar până la sfârșitul intervalului de prognoză valorile termice diurne nu vor mai depăși 22..24 de grade, mediat regional.

Media minimelor termice va fi de 15 grade în primele două nopți, apoi temperatura aerului va scădea spre medii ale minimelor de 11 grade, în data de 9 septembrie, apoi va crește ușor spre 14…15 grade, în intervalul 11-15 septembrie.

Până la sfârșitul intervalului de prognoză, tendința valorilor termice nocturne va fi de scădere ușoară, astfel încât cele mai coborâte minime se estimează a se înregistra în ultimele zile, când media minimelor se va situa în jurul a 11 grade.

DOBROGEA

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată în prima zi a intervalului, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 28 de grade.

După data de 8 septembrie, deși valorile termice diurne vor avea ușoare variații de la o zi la alta, până la sfârșitul intervalului de prognoză, temperatura aerului va fi în scădere, astfel că în ultimele zile media maximelor nu va mai depăși 23…24 de grade. Media minimelor termice se va situa în general între 14 și 16 grade, exceptând primele două nopți, când va fi mai cald, cu valori nocturne în medie de 18…19 grade.

MUNTENIA

În prima zi, vremea va fi călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime de 31 de grade, după care în zilele de 8 și 9 septembrie se va răcori ușor, iar media va scădea spre 28 de grade.

În intervalul 10-14 septembrie, temperatura aerului va crește ușor, spre 29 de grade, iar până la sfârșitul intervalului de prognoză, va marca o scădere treptată, spre medii de 24…25 de grade, când vor caracteriza un regim apropiat de cel normal.

Media minimelor termice se va situa în general între 12 și 14 grade, exceptând primele două nopți, când va fi mai cald, cu valori nocturne în medie de 15…16 grade.

OLTENIA

Vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime de 30…31 de grade, după care în intervalul 9-14 septembrie se va răcori ușor, iar media va scădea spre 29 de grade.

În intervalul 15-20 septembrie, temperatura aerului va scădea ușor, spre medii ale maximelor de 25…26 de grade, când vor caracteriza un regim apropiat de cel normal.

În intervalul 7-15 septembrie, media minimelor termice va fi de 15 grade, exceptând noaptea de 7 spre 8 septembrie, când va fi mai cald, cu valori nocturne în medie de 16 grade.

Până la sfârșitul intervalului de prognoză, tendința valorilor termice nocturne va fi de scădere ușoară, astfel încât media minimelor va fi de 12…13 grade.

LA MUNTE

Regimul termic va marca o scădere ușoară și treptată de-a lungul celor două săptămâni. Prin urmare, media temperaturilor maxime va coborî de la 20 de grade, în prima zi, spre 14 grade la sfârșitul intervalului, iar temperaturile minime vor ajunge de la valori în medie de 10 grade în primele 2 nopți, până la 6 grade în ultima noapte.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 7 și 8 septembrie și din nou în intervalele 14-16 septembrie, respectiv 18-20 septembrie.

Citeşte şi:

Curs BNR, 7 septembrie 2020. Euro și dolarul au crescut. Maxim istoric atins de moneda europeană

Premierul Ludovic Orban: „Pe 14 septembrie începe școala. Copiii sunt mai în siguranță la școală”

Cele patru județe care nu au raportat niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Unde au fost cele mai multe infecții

Ce a făcut public acum despre Antonia un bărbat celebru: „Velea, să nu te superi pe mine!”
PARTENERI - GSP.RO
Ce a făcut public acum despre Antonia un bărbat celebru: „Velea, să nu te superi pe mine!”
Mădălin Ionescu și-a CRITICAT aspru soția. Ce a îndrăznit să îi spună Cristinei Șișcanu
PARTENERI - PLAYTECH
Mădălin Ionescu și-a CRITICAT aspru soția. Ce a îndrăznit să îi spună Cristinei Șișcanu
Horoscop 17 ianuarie 2021. Capricornii au nevoie de o schimbare în gândire, ca să-și poată reevalua corect reacțiile
HOROSCOP
Horoscop 17 ianuarie 2021. Capricornii au nevoie de o schimbare în gândire, ca să-și poată reevalua corect reacțiile
Ce se întâmplă în corpul nostru la o oră după ce bem o cană de cafea. Efectul este absolut neaşteptat
Știrileprotv.ro
Ce se întâmplă în corpul nostru la o oră după ce bem o cană de cafea. Efectul este absolut neaşteptat
Decesul care a încremenit ţara! Cântăreaţa, găsită spânzurată, la câteva zile după un mesaj misterios: "Dacă mi se întâmplă ceva, ştiţi"
Telekomsport
Decesul care a încremenit ţara! Cântăreaţa, găsită spânzurată, la câteva zile după un mesaj misterios: "Dacă mi se întâmplă ceva, ştiţi"
Probleme grave cu care se confruntă copiii și părinții,pe care parlamentarii ar trebui să le ia în considerare (Publicitate politică)
PUBLICITATE
Probleme grave cu care se confruntă copiii și părinții,pe care parlamentarii ar trebui să le ia în considerare (Publicitate politică)