De Valentina Postelnicu,

„După ce PSD a anunțat că va impozita drastic TOATE pensiile speciale, am văzut cu toții un adevărat concurs de populism din partea celorlalte partide, care s-au înghesuit să depună tot felul de proiecte în Parlament. De departe, cei mai ipocriți sunt cei de la PNL, care după ce au mai mimat o dată că elimină pensiile speciale, acum se fac că le impozitează”, a transmis liderul PSD Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD îi acuză de ipocrizie pe liberali.

„IPOCRIȚILOR – aveți Guvern, aveți toate pârghiile ca să dați Ordonanță de Urgență! Ce vă reține?! De ce continuați să păcăliți oamenii?! Premierul Orban ar trebui să ia proiectul PSD privind impozitarea pensiilor speciale și să dea Ordonanță de Urgență. ACUM! Și să dea banii la SĂNĂTATE!”, a spus Marcel Ciolacu.

PSD cere Executivului să dea OUG și să o să o publice cât mai repede în Monitorul Oficial, într-o formă corectă.

„Altfel, dacă mai ascultă de colegii săi înecați până la gât în incompetență, o să pățească exact precum Cîțu cu amânarea ratelor românilor”, mai spune Marcel Ciolacu.

Liderii grupurilor PNL din Parlament, Florin Roman şi Daniel Fenechiu, au depus un amendament la OUG 29/2020, prin care solicită impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10% şi până la 95%, în contextul crizei COVID-19.

Asta în timp ce un alt proiect, de eliminare a pensiilor speciale, cu excepţia celor militare, adoptat la începutul anului şi susţinut de toate partidele, a rămas blocat la CCR, unde a fost atacat de Avocatul Poporului şi de ÎCCJ.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite