Elena Udrea a fost un personaj complex în viaţa publică românească. Caracteristicile sale erau mereu altele în funcţie de cine le percepea. Traian Băsescu afirma mândru că de la el a învâţat să facă politică,  Vântu o descria drept o femeie tenace, inteligentă şi cu mare sete de putere încât îi va lua locul lui Băsescu iar Sebastian Ghiţa o vedea ca pe o femeie insistentă, cu intuiţie foarte bună şi ambiţie mare. Toate drumurile duceau către transformarea Elenei Udrea într-un animal politic asemeni mentorului său dar şoc, Udrea pare că şi-a îndreptat paşii către…Dumnezeu. Fosta candidată la preşedenţia ţarii s-a înscris la un masterat în teologie ortodoxă la Cluj Napoca. E îşi va continua studiile cu specializările Asitenţă Socială şi Consiliere Pastorală. Adio genţi de mii de euro şi tocuri înalte. În ultimul an Elena Udrea a dat de înteles că a schimbat radical macazul vieţii ei mâncand mere din livadă, făcând plajă la Corbu sau analizând în detaliu noţiunea de fericire.  Ce a determinat metamorfoza Elenei Udrea dintr-un politician fără scrupule într-o practicantă a cuvântului Domnului aflăm de la Psihologul Libertatea.

elena udrea DNA (3)

“Din punct de vedere psihologic, oamenii tind să îşi schimbe radical viaţa şi să se întoarcă spre ideea de Dumnezeu în urma conştientizării propriilor vulnerabilităţi şi temeri. În urma unor evenimente de viaţă cu puternic impact afectiv, oamenii simt că au nevoie de protecţie din partea unei entităţi superioare. E adevărat ce spunea doamna Udrea, că în faţa morţii nimeni nu este ateu. Această comparaţie cu ideea morţii arată cât de mare a fost impactul încarcerării şi spectrul unei eventuale condamnări asupra ei. Asemenea evenimente de viaţă te fac să conştientizezi căt de mic şi vulnerabil eşti ca om. Este ca atunci când scapi ca prin urechile acului dintr-un accident aviatic sau rutier după care începi să îţi donezi averile şi să te bucuri de lucrurile simple ale vieţii“, sustine psihologul.

SOV despre Udrea: “ Iubeşte puterea, îi taie si gâtu lu ta-su pentru putere…”

„ Tranziţia Elenei Udrea de la un om care vroia putere nelimitată visând la scaunul pe care în trecut a stat Traian Băsescu, la un pios slujitor al cuvantului Domnului nu este una de ochii lumii. Domana Udrea nu se bucură momentan de protecţia unei familii, nu este mamă iar echilibrul său provine din surse din ce în ce mai puţine. Ea a jucat totul pe cartea obţinerii puterii. Înlocuirea lui Traian Băsescu în fruntea ţării era principala sursă de echilibru. Odată ce aceasta a căzut, impactul afectiv a fost uriaş. E  ca şi cum ai avut totul şi ai pierdut totul. Nu îţi rămâne decât să te întorci către Dumnezeu!“, a mai adăugat psihologul Cezar Laurenţiu Cioc.

Psih.-Cezar-Laurentiu-Cioc-1

Nadal, iritat de o întrebare despre căsătorie: „O întrebare de rahat!” Cum a continuat dialogul, jurnalistul așteaptă scuze
GSP.RO

Nadal, iritat de o întrebare despre căsătorie: „O întrebare de rahat!” Cum a continuat dialogul, jurnalistul așteaptă scuze

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze