MENIU CAUTĂ
18 Noi. 2016 06:00

Reducerile Top Shop de Black Friday 2016. Produsele Dormeo și Delimano, cu până la 80% mai ieftine

Distribuie

Reducerile Top Shop de Black Friday 2016. Retailerul Top Shop, deţinut de grupul sloven Studio Moderna, anunţă reduceri de până la 80% pentru peste 1.300 de produse de Black Friday 2016, în perioada 18-27 noiembrie.

„Pentru că Black Friday este un eveniment comercial etalon pentru noi, la nivel intern ne-am organizat astfel încât magazinele să fie aprovizionate, agenţii din call-center să fie disponibili la cote maxime, iar colegii din depozit să fie activi pe toată perioada campaniei astfel încât să putem livra produsele în termenele estimate”, a declarat managerul companiei Top Shop România, Zoltan Pilecki.

Printre cele mai căutate produse de Black Friday 2016 conform estimărilor Top Shop vor fi:

Pilotele Dormeo, cu preţuri începând de la 69 lei

Delimano Clarity Chopper cu o reducere de 45% de la 89 lei la 49 lei

Încălţările Walkmaxx Black Fit, cu reducere de 46%, de la 279 lei la 149 lei.

Ce este Black Friday

Termenul de Black Friday sau Vinerea Neagra este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu prețuri mult scăzute față de restul anului. Acest prilej atrage un val mare de cumpărători. Principalul câștig al magazinelor îl reprezintp capitalul de imagine prin care îl câștigă în ochii cumpărătorilor.

Istoria tradiţiei de Black Friday începe din secolul 19. Black Friday era ziua care încununa încheierea vacanţei de Ziua Recunoştinţei şi redeschiderea marilor magazine. Ulterior a fost adoptata de marii comercianţi pentru a-şi lichida stocurile înainte de Crăciun. Practica a avut un succes enorm, aşa ca a devenit naţională, şi apoi zi internaţională a cumpărăturilor.

CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre Black Friday și topshop pe Libertatea.

Comentarii