MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2018 07:13

Refugiatul sirian suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat

Distribuie

Mohamed Milad,  în vârstă de 32 de ani, suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Refugiatul sirian a fost reținut, aseară, de polițiști, fiind suspectat că a ucis-o pe femeia care lucra ca menajeră într-o vilă din Militari. Camerele de supraveghere stradale l-au surprins de mai multe ori vizitând vila din cartierul Militari, aparţinând unor oameni de afaceri, unde, acum trei nopţi, o femeie a fost găsită ucisă şi incendiată.

Sirianul şi-a păcălit prietena că pleacă, însă nu a fost aşa. S-a ascuns în curte după un pom, iar apoi a dat buzna în casă peste menajeră. Cât timp sirianul a stat ascuns, fiica proprietarilor a părăsit casa, plecând la mare. Bărbatul ar fi rămas singur cu menajera de 44 de ani care locuia la subsol.

Oribila crimă a fost descoperită chiar de soţul femeii ce avea doar 44 de ani. Acesta şi-a găsit soţia într-o baltă de sânge, iar un incendiu izbucnise de la subsol. Victima avea lovituri la cap şi nu a mai putut fi salvată de medici.

Citește și

VIDEO/ Fostul model român Nelly Năstase a ajuns la televiziunile americane cu hainele pe care le creează

 

Citește mai multe despre Crima, militari și refugiat pe Libertatea.

Comentarii