MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 19:32

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, întâlnire privată cu Principesa Margareta la Palatul Buckingham

Distribuie

Principesa Margareta și Principele Radu efectuează, în perioada 8-13 decembrie, o vizită în Marea Britanie. De asemenea, Regina Elisabeta a II-a va avea o întâlnire privată la Palatul Buckingham cu Custodele Coroanei Române.

Duminică, Principesa Margareta și Principele Radu, alături de Principesa Elena și Alexander Nixon participă, la Capela Regală Savoy de la Londra, la o slujbă de mulțumire, cu scopul de a sărbători Marea Unire și un an de la moartea Regelui Mihai I.

Luni, cei patru vor lua parte la dineul oferit de Travellers Club în onoarea Centenarului Unirii, scrie Agerpres.

Marți, Principesa Margareta și Principele Radu vor fi primiți de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la Palatul Buckingham, vizita fiind una privată.

Miercuri, Principesa Elena va lua parte, în orașul Ashford, la dezvelirea statuii Reginei Maria. La acest eveniment va participa și ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, precum și președintele Institutului Cultural Român, Liliana Țuroiu.

Aceasta este cea de-a 13-a deplasare în străinătate a Familiei Regale a României anul acesta.


CITEȘTE ȘI: „Micul Messi”, copilul care și-a făcut tricou cu idolul lui dintr-o pungă de plastic, amenințat de talibani! Decizia luată de familie


 

Citește mai multe despre principesa margareta, Regina Elisabeta și întâlnire pe Libertatea.

Comentarii