Mergi direct la conținut »
Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Capitală
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Capitală

Reţeaua Orange a picat din nou. Probleme pentru utilizatorii din Capitală

Problemele de la Orange vin la numai o săptămână după ce un alt blocaj a afectat milioane de utilizatori din întreaga ţară. Clienţii din Capitală nu au putut accesa serviciul de internet sâmbătă, 6 aprilie, timp de aproximativ 15 minute.

Pe 27 martie, milioane de clienţi Orange nu au avut semnal timp de aproximativ o oră după ce fibra optică a companiei a fost secţionată în trei judeţe.

„Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare”, au anunţat reprezentanţii Orange pe 27 martie.

Citește și

VIDEO/ Satul din care şi ultimul locuitor a plecat la muncă în străinătate! Ciobanul Gheorghe s-a făcut măcelar în Anglia

 

Close
Închide
  Close