Un avion în care s-ar fi aflat miliardarul ruso-israelian a aterizat în capitala Rusiei, marți dimineață, după o scurtă escală la Istanbul, Turcia. Avionul sosise din direcția Tel Aviv, Israel, potrivit Flightradar24.

Roman Abramovici ar fi fost, luni, văzut pe aeroportul „Ben Gurion” din Tel Aviv, în așteptarea unei curse spre Istanbul, Turcia. O fotografie obținută de Reuters îl arată pe Abramovici stând în lounge-ul VIP al aeroportului din Tel Aviv, cu o mască de față trasă în jos peste bărbie.

Abramovici mai apare și într-un clip filmat în aeroport, în timp ce-și scoate jacheta, dar Reuters nu a putut confirma dacă oligarhul s-a îmbarcat în cursa spre Istanbul, potrivit Sky News.

Oligarhul rus a fost sancționat de Marea Britanie și Uniunea Europeană pentru legăturile sale cu Vladimir Putin. Miliardarul, care deține și cetățenia israeliană, și portugheză, a negat că are legături strânse cu președintele Federației Ruse.

Roman Abramovici a declarat săptămâna trecută că vinde clubul de fotbal din Londra, dar această vânzare este acum suspendată, Chelsea funcționând sub o licență guvernamentală specială, iar conducerea Premier League l-a descalificat ca director de club.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News