Mergi direct la conținut »
Românii fac SOLICITĂRI TRĂSNITE: vor să trimită prin curierat rapid capre vii, cauciucuri de tractoare sau canapele
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Românii fac SOLICITĂRI TRĂSNITE: vor să trimită prin curierat rapid capre vii, cauciucuri de tractoare sau canapele

Românii fac SOLICITĂRI TRĂSNITE: vor să trimită prin curierat rapid capre vii, cauciucuri de tractoare sau canapele

În materie de expediții, solicitările românilor depășesc de multe ori orice închipuire. Capre vii, cauciucuri de tractoare, țevi lungi, oglinzi, frigidere sau mobilier – asta sunt rugați să livreze, printre altele, firmele de curierat. Și sunt doar câteva exemple dintre multele solicitări cel puțin amuzante care s-au strecurat printre cele justificate.

De Ana Alexa,

Dacă dorești să trimiți urgent un pachet/colet în alt județ sau în altă țară, poți apela la serviciile firmelor de curierat. Serviciile oferite de firmele de profil au devenit nu doar foarte diversificate, ci și prompte – coletele pot ajunge la destinatar, de cele mai multe ori, în cel mult 24 de ore. Cei care apelează cel mai des la serviciile curierilor rapizi sunt, potrivit unor studii de piață,  băncile, firmele de consultanță, cele de asigurări, furnizorii de telefonie mobilă și companiile care fac importuri auto.

”(…) românii au primit sau expediat produse din toate industriile, preponderente fiind cele de fashion, home&deco, jucării, cărți, beauty, sau mâncare pentru animale”, potrivit lui Lucian Aldescu, directorul general al unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de coletărie și curierat expres.

Întrebat de valoarea pieței locale de curierat, acesta a estimat-o la 370 milioane de euro în 2015, din care 325 milioane de euro, fără contribuția Poștei Române. “Pentru acest an, previziunile arată că valoarea pieței va atinge 420 milioane de euro, partea curierilor privați fiind de 370 milioane de euro. Tendințele pentru acest an vor fi trasate de comerțul electronic, care își va menține ritmul de creștere, cu tot mai mulți jucători, inclusiv internaționali, care, cel mai probabil, vor intra în România în anii următori”, explică Aldescu.

foto: zoso.ro

Close
Închide
  Close