Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii iulie, poliția din jalisco a reușit să-l identifice și să-l captureze pe presupusul șofer Uber.

Acesta se numește Alberto N. În ziua incidentului, acesta a luat în mașina sa o tânără care pleca dintr-un bar și care solicitase serviciul Uber.

La sosirea mașinii, tânăra a observat că plăcuyțele de înmatriculare ale automobilului nu corespundeau cu cele indicate pe aplicația Uber. L-a luat la întrebări pe șofer, însă acesta i-a explicat că era o problemă cu softwar-ul companiei.

În timp ce se afla în mașina bărbatului, tânăra a observat și alte lucruri care au pus-o pe gândur. Dându-și seama că e ceva în neregulă cu șoferul, aceasta a încercat să-i scrie tatălui ei pe Whatsapp, însă șoferul i-a smult imediat telefonul mobil, notează excelsior.com.mx.

Tânăra a încercat să sară din mașină, însă bărbatul blocase ușile mașinii. Ulterior, acesta a oprit mașina într-un loc ferit, i-a cerut clientei sale să-i dea tot ce avea de valoare la ea și apoi a abuzat sexual de aceasta.

După ce și-a jefuit și și-a agresat sexual clienta, șoferul a plecat din nou cu mașina, însă pe drum a derapat și a făcut accident ușor. Șoferul a fugit de la fața locului, în timp ce victima sa a cerut ajutorul șoferilor aflați în trafic.

Tânăra a depus plângere la poliție. În urma anchetei efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice și să-l aresteze pe agresor.

Citeşte şi:

Un tânăr de 22 de ani din Suceava a condus beat și fără permis o mașină neînmatriculată

I-a spart parbrizul unei șoferițe care nu a vrut să cumpere dulciuri de la el

Un român a fost prins băut la volan în Italia. A căzut din cabină când a fost oprit de polițiști și a continuat să bea și în fața lor

Din Liga1 în păpușoi! Vasile Ardeleanu, la 19 ani de când Lăcătuș i-a rupt piciorul: "Am văzut că e..."
GSP.RO

Din Liga1 în păpușoi! Vasile Ardeleanu, la 19 ani de când Lăcătuș i-a rupt piciorul: "Am văzut că e..."

Horoscop 17 septembrie 2019. Zi cu belele! Situație încurcată la serviciu pentru această zodie
HOROSCOP

Horoscop 17 septembrie 2019. Zi cu belele! Situație încurcată la serviciu pentru această zodie