MENIU CAUTĂ

Scandal monstru la priveghi în Botoșani. Au intervenit jandarmii, 7.000 de lei amendă

Distribuie

Scandal de proporții la un priveghi care a avut loc în Botoșani. Fumul de la grătare, mașinile care au blocat accesul pe străzi și zgomotul manelelor au iscat mare vâlvă. Liniștea publică a fost tulburată de participanții la priveghiul care a avut loc în Botoșani. Străzile au fost blocate de mașinile și persoanele care veniseră la priveghi. Un fum gros de la grătarele pregătite pentru priveghi a acoperit două cartiere, iar muzica dată la maxim s-a auzit la câțiva kilometri depărtare.
A fost nevoie de intervenția jandarmilor, care au dat imediat amenzi. Amenzile au fost aplicate doar după ce contravenienţii au fost avertizaţi în prealabil cu privire la deranjul făcut şi au refuzat să se conformeze, potrivit observator.tv.
"Sancţiunea aplicată în seara precedentă de oamenii legii se pare că nu a avut niciun efect, de această dată doi bărbaţi fiind amendaţi cu câte 3.500 de lei fiecare, pentru tulburarea liniştii publice şi nerespectarea prevederilor Legii picnicului", a precizat purtătorul de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Comentarii