Mergi direct la conținut »
Senatoarea Alina Gorghiu anunță criza economică. ”Așteptați-vă la ce e mai rău, voi care trăiți și munciți în România!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Senatoarea Alina Gorghiu anunță criza economică. ”Așteptați-vă la ce e mai rău, voi care trăiți și munciți în România!”

Senatoarea Alina Gorghiu anunță criza economică. ”Așteptați-vă la ce e mai rău, voi care trăiți și munciți în România!”

Senatoarea Alina Gorghiu avertizează că România va intra într-o criză economică, în condițiile adoptării bugetului nerealist respins de președintele Klaus Iohannis și trecut din nou prin parlament de PSD. Inflația a crescut peste așteptări, creșterea economică nu există decât pe hârtie, iar alte state din jur au anunțat deja că intra în recesiune. În aceste condiții, Alina Gorghiu avertizează populația să se aștepte la ce este mai rău în următoarea perioadă.

De Mihai Niculescu,

Așteptați-vă la ce e mai rău, voi care trăiți și munciți în România!” este semnalul transmis de senatorul PNL, pe contul ei de Facebook.

PSD-iștilor, ne băgați în belea!

Așteptați-vă la ce e mai rău, voi care trăiți și munciți în România!

PSD susține în continuare bugetul – fantezie respins cu argumente forte de Președintele Iohannis, așa că mâine în Parlament nu se schimbă nimic. Majoritatea refuză orice dezbatere serioasă și susține în continuare ÎN MOD IRESPONSABIL un buget care este construit pe fundamente gen creștere economică de 5,5% și inflație de 2,8%.

Ce ruptură de realitate! INS tocmai a anunțat chiar azi – dimineață că inflația în februarie a fost de 3,83%.

Dar și mai periculoasă este încăpățânarea de a miza pe o creștere economică de 5,5%. Nu că nu doresc binele economiei dar chiar se adună nori negri pe cerul economiei mondiale. Iar refuzul de a accepta realitatea ne poate duce direct în mijlocul unei crize a scris Alina Gorghiu.

Senatoarea PNL a analizat și situația din statele vecine, care nu au declarat, precum oficialii PSD, creștere economică.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Chiar ieri autoritățile de la Ankara au anunțat că Turcia a intrat oficial în recesiune economică. Au avut 2 trimestre la rând scădere economică după jumătatea lui 2018. În 2017 aveau creștere economică de 7,4% și totul părea bine. Dar în 6 luni au ajuns de la creștere record la recesiune. Acum autoritățile organizează standuri pe străzi pentru a vinde populației alimente mai ieftine, pentru că prețurile în magazine au scăpat de sub control.

Și nu sunt ei singuri cu probleme. Și în Germania sunt semnale de alarmă. Acum puțin timp s-a anunțat că și Italia a intrat oficial în recesiune după 2 trimestre de scădere economică. Acolo sunt 1 milion de români, remitențele lor sunt foarte importante pentru economia românească.

Când vine vreme rea, un om normal la cap se pregătește cu o haină de ploaie.

Numai PSD văd că vrea cu orice preț să organizeze un carnaval”, a argumentat Gorghiu.


Citește și: Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale


 

Close
Închide
  Close