05 Ian. 2018 22:05

Care e starea de sănătate a bărbatului înjunghiat lângă stația de metrou Politehnica

Distribuie

Starea de sănătate a bărbatului înjunghiat la Politehnica. Un bărbat a fost înjunghiat, în seara zilei de joi, 4 ianuarie, în zona stației de metrou Politehnica din Capitală. Este vorba de un tânăr de 26 de ani care a fost înjunghiat în zona coastelor. 

Deocamdată, agresorul nu a fost prins, dar polițiștii susțin că ar fi existat o altercație între cei doi. După ce a fost înjunghiat, tânărul s-a refugiat la stația de metrou Politehnica, de pe Magistrala 3 (M3), de unde a fost preluat de un ehipaj SMURD.

Iată, în exclusivitate, filmul complet al atacului din Regie. Victima, un brancardier, a mers 200 de metri cu sângele șiroind din rană

„În legătură cu starea pacientul înjunghiat care a ajuns aseară la Spitalul Universitar, precizăm că în cursul serii (joi, 4 ianuarie – n.r.) pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune. Operația a decurs bine, pacientul s-a menținut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat în secția de Terapie Intensivă, pentru a fi monotorizat 24/24, așa cum se procedează din punct de vedere medical pentru toți pacienții care suferă traumatisme de orice natură. În prezent este conștient, cooperant, se menține stabil hemodinamic și respirator. Evoluția este una favorabilă”, au precizat vineri, 5 ianuarie, medicii de la Spitalul Universitar.

FOTO: Antena 3 – Captură video


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/Filmul complet al atacului din Regie. Victima, un brancardier, a mers 200 de metri cu sângele șiroind din rană

Denunțuri doar cu buletinul, în Bulgaria. Cum se încearcă subordonarea justiției printr-o ,,lege anticorupție'


 

Loading...
Comentarii