De Marius Mărgărit,

După ce a pus gratuit la dispoziția cadrelor medicale hotelul său de 4 stele din Suceava și a oferit gratuit meniuri tuturor persoanelor din ”Linia întâi” din orașul moldav, omul de afaceri a trecut la nivelul următor.

Ștefan Mandachi / foto: Facebook

A lansat site-ul 1cm.ro prin care doritorii pot să “cumpere”, contra a 10 euro, câte un centimetru pătrat din miniautostrada construită de omul de afaceri ca protest față de nepăsarea autorităților.

Toți banii se duc către Societatea de Cruce Roșie, Filiala Suceava, pentru achiziția de materiale sanitare pentru județul cel mai crunt lovit de coronavirus.

Până acum au fost strânși deja din donații 768.000 de euro, iar dacă întreaga bucată de autostradă va fi vândută, suma ar ajunge la 3 milioane de euro.

Omul de afaceri are însă și o nemulțumire: “De ce spitalul nou-nouț de la Fălticeni este gol? Nu se găsesc câteva milioane de euro ca să fie echipat beton? Încep să-mi pierd răbdarea. Adică avem un spital nou țiplă la NOUĂ MINUTE (cu Salvarea) de Suceava și ne uităm la el ce frumos decorat este, iar noi ne gândim să facem spital în cort, pe stadion? Fălticeni poate fi transformat în terapie intensivă sau în spital COVID. Ce tot belim ochii la spitalul ăla și ne minunăm «vai ce oacheș spital…»”

Libertatea a scris despre spitalul de la Fălticeni, pentru care Guvernul a promis că alocă 5 milioane de euro, dar a dat zero lei pentru dotarea cu aparatură, astfel că unitatea medicală stă închisă.

Citeşte şi:

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

Medicul Hurmuzache, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași: ”Ăia mor la Piatra și la Suceava, iar noi tăiem frunză la câini, că managera refuză să-i aducem”

Infectat cu coronavirus, Boris Johnson a fost transferat la Terapie Intensivă. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă