Mergi direct la conținut »
Stela Enache, mesaj pentru Mihai Constantinescu. "Suntem triști, dar nu-l lăsăm la greu"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Stela Enache, mesaj pentru Mihai Constantinescu. "Suntem triști, dar nu-l lăsăm la greu"

Stela Enache, mesaj pentru Mihai Constantinescu. „Suntem triști, dar nu-l lăsăm la greu”

Stela Enache, una dintre cântărețele din generația de aur a muzicii ușoare românești, a transmis un mesaj pentru îndrăgitul artist Mihai Constantinescu, care are grave probleme de sănătate.

De Dana Aramă,

„Prietenul și dragul nostru coleg este într-o situație critică. De atunci stăm și ne rugăm încontinuu. Am dat mesaje să ne rugăm pentru Mihai să îi dea Dumnezeu putere să treacă peste această cumpănă.

Vrea să facă lucruri frumoase, iubește viața și nu trebuie să îl lăsăm la greu.

Era foarte bine acum două săptămâni și acum e chestia asta. Suntem triști, dar nu îl lăsăm la greu, ne rugăm să îi dea Dumnezeu sănătate”, a declarat Stela Enache, la emisiunea Agenția Vip, de la postul de televiziune Antena Stars.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.


Citește și:

Dosarul „mită la Primăria Capitalei”: 13 ani şi 4 luni de închisoare pentru denunţătorul lui Oprescu. Fostul șef al Administrației Cimitirelor trebuie să dea înapoi mita de peste 8 milioane de lei

 
 
Close
Close
Închide