MENIU CAUTĂ

COD GALBEN de caniculă. 473 de solicitări la Ambulanță, marți, până la ora 14.00. „51 dintre cazuri au fost în locuri publice”

Distribuie

Sute de solicitări la Ambulanță, pe 11 iulie, până la ora 14.00. Un număr de 473 de solicitări au fost primite, marți, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, între orele 8,00 - 14,00, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF), Alis Grasu, pentru Agerpres.

„Au fost 473 de solicitări de azi dimineață până acum; dintre ele — 224 urgențe de cod roșu și cod galben, iar dintre urgențe 51 au fost în loc public, 14 lipotimii și 9 sincope”, a precizat Alis Grasu.


Citește și… Șoc pentru o elevă din Adjud. A luat 4,1 la BAC și a făcut contestație. Ce notă a primit la final


Capitala și 13 județe din vestul, centrul și sudul țării se află sub Cod galben de caniculă, potrivit unei atenționări emise luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) — Bihor, Arad, Timiș, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Sibiu, Gorj, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și București.

De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată și de disconfort termic, valabilă de miercuri, ora 12,00, până joi, ora 23,00.


Citește și… Un nou scandal monstru din cauza lui Cristian Pomohaci. Ce s-a mai aflat despre preotul acuzat de corupere de minori


 

Citește mai multe despre alice grasu, ambulanta, caniculă, cod galben și Vremea pe Libertatea.

Comentarii