MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Tânăr din Iași, reținut pentru hărțuirea unei fete pe Facebook. Ce i-a făcut ”rivalului”

Distribuie

Un tânăr din Iași a fost reținut după ce a hărțuit o fată pe Facebook, folosind mai multe conturi false după ce tânăra îl blocase de rețeaua de socializare. Individul de 22 de ani l-a amenințat și pe un prieten de-al fetei, mâzgălindu-i ușa cu vopsea roșie.

Potrivit polițiștilor, George Olariu, în vârstă 22 de ani, a început să trimită mesaje de ameninţare către fata respectivă după ce şi-a făcut contul de Facebook, în vara anului trecut, apoi, la scurt timp, a început să trimită injurii fetei. Tânăra l-a blocat pe reţea, iar acesta şi-a făcut mai multe conturi de Facebook, pentru a o putea contacta din nou.

În urma cercetărilor efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada august 2018 – 12 martie 2019, tânărul i-ar fi adresat mesaje de ameninţare unei tinere, prin intermediul unor conturi create pe reţelele de socializare şi în mod direct, deplasându-se la domiciliul acesteia, producându-i astfel o stare de temere cu privire la integritatea sa fizică şi a familiei sale. La data de 9 aprilie, în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe de urgenţă, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de ameninţare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, pentru ziaruldeiasi.ro.

La un moment dat , individul a văzut-o pe fată în compania altui băiat, pe care îl cunoștea, așa că s-a legat și de acesta. A mers la uşa ”rivalului”şi i-a murdărit uşa apartamentului cu o vopsea roşie.

Suspectul este cercetat în alte dosare pentru distrugere şi calomnie.


Citește și: EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO


 

Comentarii