MENIU CAUTĂ

Tânărul care și-a bătut și și-a umilit iubita minoră și-a aflat sentința. A primit închisoare cu executare

Distribuie

Robert Berechet, tânărul care s-a filmat în timp ce-și bătea și își umilea iubita minoră, și-a aflat sentința. El a primit o condamnare de 2 ani și 6 luni cu executare într-un dosar de pronografie infantilă.

El și-a filmat iubita minoră goală în cadă, în timp ce-i spărgea pahare în cap și o obliga să-i pupe picioarele. Robert Berechet a depus apel și speră să scape de pedeapsă, a notat ziarulincomod.ro.

Va fi judecat și pentru violență

Ploieșteanul mai este judecat într-un dosar de violență. În cel de-al doilea dosar în care este judecat tânărul este acuzat de violență în familie, iar cauza se află pe rolul secției penale a Judecătoriei Ploiești. Următorul termen de judecată a fost stabilit în luna mai.

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT la sfârșitul anului trecut, după ce în spațiul virtual au apărut mai multe filmări în care iubita bărbatului era surprinsă în ipostaze intime.


Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Citește mai multe despre Ploiești, Scandal și Violenta pe Libertatea.

Comentarii