Mergi direct la conținut »
Telekom anunță scumpiri la fix și mobil din 15 aprilie. Cauza: creșterea costurilor
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Telekom anunță scumpiri la fix și mobil din 15 aprilie. Cauza: creșterea costurilor

Telekom anunță scumpiri la fix și mobil din 15 aprilie. Cauza: creșterea costurilor

Operatorul Telekom a anunțat scumpirea abonamentelor de telefonie fixă și mobilă, dar și la serviciile de internet și cablu TV începând cu data de 15 aprilie, cauza fiind creșterea costurilor, potrivit unui comunicat al companiei.

De Daniel Ionașcu,

„Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Clienții business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunțați, de asemenea, de schimbări aferente contractelor”, se arată în comunicat.

Taxa de 3% pe cifra de afaceri

Creșterile de preț vin după ce Guvernul a instituit o taxă de 3% pe cifra de afaceri pentru companiile din domeniu, prin Ordonanța 114.

De asemenea, recent Telekom a avut o dispută comercială cu Pro TV privind disponibilitatea canalelor din trustul Pro în rețelele sale de cablu.

Oficialii Telekom au anunțat de curând că este posibil să nu participe la licitația pentru licențele 5G.

Telekom are peste 4 milioane de clienți în România, incluzând aici atât telefonia mobilă și fixă, cât și abonamentele de internet și tv.

Recent, și RCS-RDS a anunțat scumpiri pentru clienții săi.

Close
Închide
  Close