MENIU CAUTĂ
19 Feb. 2018 12:27

Traian Băsescu urmează să devină din nou bunic. Mesajul transmis de fostul președinte

Distribuie

Traian Băsescu urmează să devină din nou bunic. Fiica sa, Elena Băsescu, a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar reacția fostului președinte nu s-a lăsat așteptată.

„Mare bucurie! Anul acesta se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Anunțul Elenei Băsescu a venit vine după ce, în ultimele zile, s-a vehiculat în presă că este însărcinată.

„În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru”, a scris, pe Facebook, Elena Băsescu.

În anul 2016, Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu, zis Syda, după patru ani de mariaj. Din căsnicia celor doi au rezultat doi copii, Sofia Anais și Traian.

Elena Băsescu și-a oficializat relația pe care o are cu Cătălin Tomata anul trecut, în decembrie. Cătălin Tomata este patronul unui restaurant din Capitală și are reputația de „jucător' în lumea mondenă, fiind prezent foarte des la petrecerile din lumea bună.


Citește și: VIDEO REPORTAJ/Școala de la cea mai mare altitudine din România are 24 de elevi. Doamna Mărioara e învățătoare acolo de 40 de ani!


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii