De Răzvan Mihalașcu,

Fata provenea dintr-o familie monoparentală și locuia într-o comună din județul Vaslui. Adolescenta a plecat de acasă, după ce s-a certat cu mama sa. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, ea s-a refugiat în subsolul unui bloc din municipiul Vaslui, unde a fost găsită de polițiștii locali și dusă la un centru social.

„Fata ar fi plecat de acasă pe data de 14 aprilie, a stat o perioadă în subsolul unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare, iar pe data de 17 aprilie a fost identificată de poliţiştii locali şi adusă într-un centru. Ea se afla într-un proces de evaluare, specialiştii noştri urmau să decidă dacă în cazul ei se impune o măsură de protecţie. Până pe data de 22 aprilie nu s-a simţit rău. În cursul zilei de luni, imediat cum a acuzat dureri abdominale şi o stare de amorţeală, a fost chemată o ambulanţă care a transportat-o la spital”, au declarat reprezentanţii DGASPC Vaslui, conform Agerpres.

Fata provine dintr-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului și a fost adusă în cursul zilei de luni la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost internată cu suspiciune de colică renală. În urma analizelor, adolescenta a primit tratament, însă starea ei de sănătate s-a agravat peste noapte.

Marți, adolescenta suspectă de meningită a fost transportată în comă la spitalul din Iași, unde a murit.

Reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui au precizat că a fost demarată o anchetă epidemiologică în acest caz.

 


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'
GSP.RO

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'