De Răzvan Mihalașcu,

Pistele de bicicletă urmează să fie realizate de Compania Municipala Managementul Traficului (CMMTB).

„Este pentru a doua oară când compania Vesta pierde un proces intentat împotriva Primăriei Capitalei și CMMTB, întrucât Vesta ceruse în instanță și suspendarea contractului de delegare a serviciului public privind organizarea și optimizarea circulației rutiere și pietonale, precum și organizarea sistemelor de semaforizare și semnalizarea. Și în acest caz, instanța a respins ca neîntemeiată acțiunea companiei Vesta”, a anunțat Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei va aloca 29 de milioane de lei pentru refacerea tramei stradale, a sistemului de semaforizare, precum și pentru instalare de indicatoare, marcare și delimitatoare de trafic rutier.

În 2017, Primăria Generală a aprobat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti-Ilfov. Acesta prevede amenajarea unei reţele de 250 km piste de biciclete, cu 12 proiecte prioritare de 60 km, ce urmează a fi implementate pe termen scurt.

Valoarea totală estimativă pentru cei 250 km de piste pentru biciclete este de 50 milioane euro.


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!


 

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'
GSP.RO

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'