MENIU CAUTĂ

Recompensa pentru prinderea criminalului fetiței din Baia Mare a fost mărită

Distribuie

Recompensa pentru prinderea criminalului fetiței din Baia Mare a fost mărită de primarul orașului. Cătălin Cherecheș a anunuțat că oferă 40.000 de lei celor care îi ajută pe anchetatori cu informații despre cel care a violat-o și ucis-o pe Estera, copila de cinci ani, la marginea orașului.

Inițial, primarul Cătălin Cherecheș a oferit 10.000 de lei pentru prinderea ucigașului copilei, însă recompensa a fost mărită acum la 40.000 de lei, notează observator.tv.

Persoanele care deţin astfel de informaţii sau indicii sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070, iar un angajat al Poliţiei Locale Baia Mare urmează să preia apelurile.

Edilul a precizat că oamenilor le este garantată protejarea identității dacă oferă indicii anchetatorilor.

În plus, PSD Maramureș a anunțat că oferă 30.000 de lei pentru informații despre criminalul fetiței de 5 ani.

Procurorii care investighează acest caz au interogat zeci de copii care au fost săltați de jandarmi și duși cu duba la audieri. Potrivit anchetatorilor, cercul de suspecți a fost redus la aproape 10 persoane. Printre suspecți se numără și tatăl Esterei, copila care a fost violată și ucisă la marginea orașului.


Citește și Polițiștii de la Rutieră sunt în vizorul ofițerilor anticorupție. Agenții din stradă, cei mai expuși riscului de a lua mită


 

Citește mai multe despre catalin chereches, Baia Mare, Crima, estera, primar și recompensă pe Libertatea.

Comentarii