Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un actor neozeelandez s-a dus la sanctuarul de la Sarmizegetusa Regia și a practicat ritualul haka gol pușcă!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Un actor neozeelandez s-a dus la sanctuarul de la Sarmizegetusa Regia și a practicat ritualul haka gol pușcă!

VIDEO | Un actor neozeelandez s-a dus la sanctuarul de la Sarmizegetusa Regia și a practicat ritualul haka gol pușcă!

Manu Bennett, un actor neozeelandez, cunoscut pentru rolurile din „Spartacus” și „Hobbitul”, a vizitat situl UNESCO de la Sarmizegetusa Regia.

Actorul s-a dezbrăcat și a intrat gol pușcă în templul mare circular. El a practicat haka, un ritual al populaţiei maori, făcut celebru în lume de echipa de rugby a Noii Zeelande, a anunțat glasul-hd.ro.

„Acesta este templul antic al Daciei. Poporul dac a locuit în acest oraș incredibil din munți, până când romanii au venit și l-au distrus complet, ștergând din istorie imaginile și poveștile culturii și religiei dacice. Mai la sud, la fel s-a întâmplat și cu tracii. Acest loc are o puternică încărcătură spirituală.

Vă mulțumesc @comiccon.romania pentru că ați făcut posibilă această călătorie și scuzele mele sincere față de agenții de pază, care au fost alarmați pe moment, când am izbucnit în Haka, pentru a uni sau poate pentru a reuni spiritul Maori cu Dacii”, a scris actorul pe contul său de Instagram.


„Erau înfipţi în uşă, ca într-un pachet de crenvuşti”, mărturii cutremurătoare de la procesul Colectiv. 3 ani şi 7 luni, pedeapsă cu executare a suferinţei, doar pentru părinţii celor care au pierit în tragedie

Close
Închide
  Close