MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Botoșani susține că a fost violat pe Internet. Medicii l-au trimis la Psihiatrie

Distribuie

Caz bizar pentru medicii Unității de Urgențe de la Spitalul din Botoșani. Un tânăr de 35 de ani le-a călcat pragul spunând că a fost violat. Erau pe cale să sune la Poliție, însă au renunțat la idee după ce bărbatul a spus că pretinsul abuz a avut loc pe Internet.

Tânărul le-a povestit medicilor că ar fi fost violat online, pe o rețea de socializare, scrie Monitorul de Botoșani.

„Domnul povestea chiar cu lux de amănunte anumite detalii, de care noi chiar nu aveam nevoie să ştim. A fost supus unui consult chirurgical, totuşi, după care direcţionat către secţia de Psihiatrie, de unde putea primi ajutor cu adevărat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, conform sursei citate.

Cadrele medicale spun că pacienții sunt consultați și în astfel de cazuri, deși afirmațiilor lor ar putea părea bizare, la prima vedere.

În schimb, o tânără din Prahova a spus că a fost violată pentru că a ajuns târziu acasă, ca să ascundă faptul că făcuse sex de bunăvoie de doi bărbați în pădure.


Citește și Șeful radioului public, Georgică Severin, „s-a pregătit” de 18.000 de euro, în Barcelona, New York și Los Angeles, pe „subiecte extrem de diverse”


 

Citește mai multe despre Botoșani, internet și psihiatrie pe Libertatea.

Comentarii