Mergi direct la conținut »
Un bărbat a vrut să se sinucidă într-un bazin cu borhot al unei rafinării din Botoșani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a vrut să se sinucidă într-un bazin cu borhot al unei rafinării din Botoșani

Un bărbat a vrut să se sinucidă într-un bazin cu borhot al unei rafinării din Botoșani

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a aruncat într-un bazin plin cu o substanță ce avea o temperatură de aproape 80 de grade Celsius. Incidentul este anchetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani.

I. Vasile are 60 de ani și lucrează ca lăcătuș mecanic la o firmă care se ocupă cu distilarea, rafinarea și mixarea băuturilor alcoolice în Botoșani.

Joi dimineață, bărbatul s-a dus la stația de epurare și s-a urcat pe o pasarelă pentru a ajunge deasupra bazinului cu ape uzate. De acolo, lăcătușul s-a aruncat într-o substanță vâscoasă care avea temperatură de aproape 80 de grade Celsius, au precizat reprezentanții societății, conform Botoșăneanul.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Incidentul este cercetat atât de angajator, cât și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani care a demarat o anchetă.


Citește și Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”


 

Close
Închide
  Close