De Mihai Niculescu,

Bărbatul de 83 de ani a fost găsit miercuri într-o fântână din localitatea Cămărzana. Avea legate găleți cu nisip de o mână și un picior, a declarat primarul localității pentru Agerpres.

„Din datele pe care le avem până acum se confirmă că e un bătrân de 83 de ani dispărut în noiembrie anul trecut. Era legat cu sfoară sau sârmă de un picior şi de o mână cu două găleţi de nisip. E crimă. Fântâna e în gospodăria unui alt cetăţean, era un puţ care nu se prea folosea, despre care ştia proprietarul şi nu foarte mulţi. Acum cercetează poliţia, se iau declaraţii”, a declarat primarul Florin Ionici.

Potrivit acestuia, deocamdată nu a fost nimeni reţinut.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au precizat că sunt suspiciuni de omor.

„Ieri (miercuri – n.r.), în jurul orei 15,00 am fost sesizaţi despre faptul că într-o fântână din localitatea Cămărzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi totodată pentru identificarea persoanei găsite decedată”, potrivit IPJ Satu Mare.

Citeşte şi:

Cum a fost eliberat un triplu criminal condamnat pe viață. A ieşit din închisoare fără măsuri de supraveghere!

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Am fost la o conferință a adepților teoriei că Pământul este plat: „Nu există gravitație și te poți plimba pe planetă ca pe o farfurie”. Ce crede un fizician despre argumentele lor

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime