MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 11:30

Un copil a fost tăiat cu cuțitul de tatăl său în Stăuceni, judeţul Botoşani. Băiatul a ajuns la spital cu răni în zona capului

Distribuie

Un copil a fost tăiat cu cuțitul de tatăl său în Stăuceni, judeţul Botoşani. Băiețelul de doar nouă ani a ajuns plin de sânge la spital, după ce a fost rănit în zona capului. 

 

Incidentul șocant a avut loc marți seară, după ce copilul l-ar fi enervat pe tatăl său. Furios peste măsură, părintele a pus mâna pe cuțit și l-a tăiat pe fiul său de nouă ani în zona capului, provocându-i o rană de aproape opt centimetri, scrie botosaninews.ro.

Mama copilului a sunat la 112, după ce și-a văzut fiul plin de sânge. O ambulanță l-a transportat pe băiat la spitalul din Botoșani, unde medicii i-au acordat îngrijiri.

Deși inițial a afirmat că soțul ei l-a rănit cu cuțitul pe copil, femeia și-a schimbat declarațiile. În fața polițiștilor, a afirmat că a fost vorba despre un accident deoarece băiatul s-ar fi jucat în apropierea tatălui său în timp ce acesta manevra un cuțit.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat incidnetul. Între timp, copilul a rămas internat și se află sub supravegherea medicilor.

 

Tot în județul Botoșani, un bărbat a fost reținut de polițiști după ce și-a ars copiii cu țigara și și-a bătut soția. Victimele violenței în familiei au fost internate de urgență într-un centru de primire.


Citește și Uninominalul pur, 'marea baroneală'. Sistemul electoral dorit de Liviu Dragnea e 'de secol XVII'


 

Comentarii