MENIU CAUTĂ

Un copil de doi ani din India, găsit mort la cinci zile după ce a căzut într-un puț

Distribuie

Un băiețe în vârstă de 2 ani din India a căzut într-un puț de 33 de metri adâncime. În ciuda eforturilor echipelor de salvare, copilul nu a mai putut fi salvat. Acesta a fost găsit mort la cinci zile după incident.

Fatehvir Singh avea doi ani și a sfârșit în cel mai tragic mod. Acesta a căzut joi într-un puţ cu adâncimea de 33 de metri din localitatea indiană Sangrur, din statul Punjab, în timp ce se juca.

Puțul fusese construit de familie în urmă cu foarte mulți ani, pentru a iriga terenul din zonă, însă ulterior fusese dezafectat.

Puțul dezafectat avea diametrul de 23 de centimetri, ceea ce a făcut ca misiunea de salvare a micuțului să fie și mai complicată.

În ciuda eforturilor făcute de echipele de salvatori și de voluntari veniți la locul incidentului,

Fatehvir Singh nu a mai putut fi salvat. Băiețelul a fost scos la suprafață de echipele de salvare după cinci zile de la incident. Trupul copilului a fost transportat la spital, unde a fost constatat decesul, potrivit tn.com.ar.

FOTO: captură video


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”

Comentarii