Mergi direct la conținut »
Un copil de șapte luni a ajuns la reanimare după ce sora lui a aprins focul! Soba a explodat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un copil de șapte luni a ajuns la reanimare după ce sora lui a aprins focul! Soba a explodat

Un copil de șapte luni a ajuns la reanimare după ce sora lui a aprins focul! Soba a explodat

Un copil de șapte luni a ajuns la reanimare, după un incident casnic mai puțin obișnuit. O fetiță de șapte ani a vrut să aprindă lemnele aranjate de mama ei în sobă, dar acestea au fost stropite cu prea multă benzină, a anunțat publika.md.

Soba a explodat, iar cei doi copii au suferit grave traumatisme cranio-cerebrale şi au fost transportați în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Accidentul a avut loc în satul Bălăbenești, din raionul Criuleni, din Republica Moldova. Copiii erau nesupravegheați în momentul exploziei. Mama lor era în curte. 

Greșeala femeii a fost că a pus prea multă benzină pe lemne, astfel soba s-a umplut de aburi care au aruncat soba în aer.


Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

VIDEO/ Elena Ionescu e mamă cu normă întreagă. Își ia băiețelul la evenimente și la concerte și refuză să angajeze bonă

EXCLUSIV/ Blonda de la „Rutieră”! Libertatea a vorbit cu poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat – FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close