MENIU CAUTĂ

FOTO și VIDEO | Un elicopter s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din Istanbul. Presa turcă: Patru militari au murit

Distribuie

Elicopterul s-a prăbușit, luni, în zona rezidențială a regiunii Çekmeköy din Turcia. Guvernatorul orașului Istanbul, Ali Yerlikaya, a confirmat că aparatul de zbor s-a prăbușit în timpul unei aterizări forțate.

UPDATE 19:25: Guvernatorul Ali Yerlikaya a sosit la locul în care elicopterul s-a prăbușit. El a declarat că patru soldați au fost uciși în urma accidentului. Nu au existat victime în rândul civililor.


Conform datelor preliminare, elicopterul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice în timp ce efectua o aterizare forțată. Serviciile de urgență au ajuns repede la locul accidentului.

Pe contul de Twitter al ziarului Yurt Gazetesi au fost publicate mai multe imagini surprinse în zona în care s-a prăbușit aparatul de zbor.

În luna noiembrie a anului trecut, patru soldați au murit după ce eu elicopter militar s-a prăbușit în districtul Sancaktepe din Istanbul.

Recent, o altă tragedie a lovit Turcia. Un bloc situat în cartierul Kartal din partea asiatică a oraşului Istanbul s-a prăbușit. Duminică, ministrul de interne turc, Suleyman Soylu, a anunțat că bilanțul oamenilor care și-au pierdut viața a ajuns la 21, în timp ce alți 14 au fost răniți.

FOTO Yurt Gazetesi și EPA


O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Comentarii