MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 18:30

FOTO și VIDEO | Un elicopter s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din Istanbul. Presa turcă: Patru militari au murit

Distribuie

Elicopterul s-a prăbușit, luni, în zona rezidențială a regiunii Çekmeköy din Turcia. Guvernatorul orașului Istanbul, Ali Yerlikaya, a confirmat că aparatul de zbor s-a prăbușit în timpul unei aterizări forțate.

UPDATE 19:25: Guvernatorul Ali Yerlikaya a sosit la locul în care elicopterul s-a prăbușit. El a declarat că patru soldați au fost uciși în urma accidentului. Nu au existat victime în rândul civililor.


Conform datelor preliminare, elicopterul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice în timp ce efectua o aterizare forțată. Serviciile de urgență au ajuns repede la locul accidentului.

Pe contul de Twitter al ziarului Yurt Gazetesi au fost publicate mai multe imagini surprinse în zona în care s-a prăbușit aparatul de zbor.

În luna noiembrie a anului trecut, patru soldați au murit după ce eu elicopter militar s-a prăbușit în districtul Sancaktepe din Istanbul.

Recent, o altă tragedie a lovit Turcia. Un bloc situat în cartierul Kartal din partea asiatică a oraşului Istanbul s-a prăbușit. Duminică, ministrul de interne turc, Suleyman Soylu, a anunțat că bilanțul oamenilor care și-au pierdut viața a ajuns la 21, în timp ce alți 14 au fost răniți.

FOTO Yurt Gazetesi și EPA


O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii