Mergi direct la conținut »
Un fotbalist din naționala de futsal a Noii Zeelande se află printre victimele atacului de la Christchurch
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un fotbalist din naționala de futsal a Noii Zeelande se află printre victimele atacului de la Christchurch

Un fotbalist din naționala de futsal a Noii Zeelande se află printre victimele atacului de la Christchurch

Atta Elayyan, portarul naționalei de futsal (fotbal în sală) a Noii Zeelande, este unul dintre cele 50 de victime ale atacului de la moscheile din orașul Christchurch.

„New Zealand Football este profund întristată de vestea morţii internaţionalului de futsal Atta Elayyan. Portarul în vârstă de 33 de ani, care a jucat în 19 meciuri pentru echipa naţională, se numără printre victimele atacului terorist de la Christchurch, de vineri după-amiază”, se arată pe site-ul nzfootball.co.nz.

Elayyan se ruga în moscheea Masjid Al Noor, în momentul în care a fost împuşcat mortal. Atta Elayyan, născut în Kuwait, era căsătorit şi avea o fiică.


 

FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close