Mergi direct la conținut »
Un fotomodel rus își cere scuze pentru o ședință foto despre care a pretins că a avut loc aproape de Cernobîl
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un fotomodel rus își cere scuze pentru o ședință foto despre care a pretins că a avut loc aproape de Cernobîl

Un fotomodel rus își cere scuze pentru o ședință foto despre care a pretins că a avut loc aproape de Cernobîl

Fotomodelul Veronika Roceva (23 de ani) a produs un scandal în Rusia după ce a publicat o serie de fotografii provocatoare pe contul ei de Instagram, pretinzând că sunt realizate la Pripiat, orașul abandonat de lângă Cernobîl, scrie The Sun. Ulterior, Roceva și-a cerut scuze și a spus că, de fapt, fotografiile au fost făcut în Siberia, la Novosibirsk.

De Adrian Ilie,

Rusoaica a pozat topless și în lenjerie intimă într-un peisaj pustiit, iar când a postat fotografiile pe Instagram a indicat Pripiat ca locație a ședinței foto.

Fotografiile au provocat indignare în întreaga lume fiind văzute ca lipsă de respect pentru cei care au avut de suferit după explozia din 1986 de la centrala atomoelectrică de la Cernobîl. Mai ales că în unele fotografii apare purtând un costum de protecție împotriva radiațiilor și o mască de gaze pe figură.

În fața valului de reproșuri, Roceva și-a cerut scuze și a admis că a mințit când a indicat Pripiat ca loc al ședinței foto, aceasta desfășurându-se, de fapt, lângă o cantină dezafectată din orașul siberian Novosibirsk, aflat la aproape 3.500 de kilometri distanță.

”Arăta într-un fel asemănător cu Pripiat și am pus tag Pripiat la locație. Nu ne-am așteptat la această izbucnire de reacții negative. Nu ne-am gândit la consecințe (…) Nu am vrut în niciun fel să rănim sau să insultăm oamenii care au trecut printr-o asemenea groaznică tragedie”, a spus Roceva.

Pe de altă parte, scandalul a crescut apreciabil numărul de followeri ai contului rusoaicei care a ajuns la 13.000 și continuă să crească.

Citește și:Creatorul serialului „Cernobîl”, mesaj pentru turiștii care își fac poze indecente la locul catastrofei nucleare: „Comportați-vă cu respect”

Close
Închide
  Close