Mergi direct la conținut »
Un minor din Hunedoara tâlhărea bătrâni pe stradă. Care este temerea polițiștilor, în acest caz
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un minor din Hunedoara tâlhărea bătrâni pe stradă. Care este temerea polițiștilor, în acest caz

Un minor din Hunedoara tâlhărea bătrâni pe stradă. Care este temerea polițiștilor, în acest caz

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, a fost reținut de polițiștii, fiind suspectat că ar fi tâlhărit doi bătrâni pe stradă. Poliţiştii cred că în situaţia celor două victime s-ar mai putea afla şi alte persoane.

Ulterior, magistraţii Judecătoriei Petroşani au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În același timp, poliţiştii vor continua cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Victimele au fost agresate de suspect la adăpostul întunericului, acesta reuşind să le ia celor doi bărbaţi, care au vârstele de 50 şi, respectiv 66 de ani, banii şi actele.

„În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. În urma activităţilor investigative, în scurt timp, poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Vulcan, faţă de care se vor efectua cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cu privire la comiterea celor două infracţiuni”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, citat e Agerpres.

Recent, un tânăr din Brăila a intrat în casă peste un bătrân de 95 de ani și l-a jefuit.


Citește și… ANALIZĂ/ Economia frânează și asta ne afectează. 2019, an mai greu decât se credea


 

Close
Închide
  Close