MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2018 10:37

Un polițist a fost lovit cu furca în localitatea Mărgineni din Neamț. Scandalul, oprit de mascați

Distribuie

Un polițist a fost lovit cu furca în localitatea Mărgineni din Neamț, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Forțele de ordine au folosit un spray lacrimogen și au tras un foc de avertisment în plan vertical.

Un echipaj de Poliție a fost trimis vineri seara în localitatea Mărgineni pentru a opri un scandal izbucnit între cinci bărbați, scrie stiri-neamt.ro.

Trei dintre scandalagii au continuat să fie agresivi și să se bată chiar și în prezența polițiștilor. Oamenii legii au folosit spray-ul lacrimogen și au reușit să-i încătușeze pe doi dintre agresori.

Un tânăr, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Mărgineni, a luat o furcă cu care l-a lovit în cap pe unul dintre polițiști. În acel moment, agenții au tras un foc de avertisment în plan vertical, iar agresorul a fost imobilizat.

Întreg scandalul a fost aplanat numai după ce în zonă și-au făcut apariția luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Cele cinci persoane, care au participat la scandal, au fost duse la sediul Poliţiei Piatra Neamţ pentru audieri.

Două dintre acestea sunt cercetate pentru loviri şi alte violenţe, în timp ce bărbatul, care a agresat poliţistul, este anchetat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru ultraj.

Polițistul lovit cu furca a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Piatra Neamț. Medicii spun că bărbatul se află în afara oricărui pericol și nu a fost internat.

Tot în județul Neamț, un polițist și-a pus viața în pericol, după ce a intrat singur în mijlocul unui grup de romi care se băteau cu bâte și topoare pentru a aplana un conflict. Agentul șef principal Ovidiu Busuioc din Târgu Neamț ar putea fi sancționat de superiorii din Ministerul de Interne, deși autoritățile locale au decis să-i acorde titlul de cetățean de onoare pentru modul în care a intervenit în răfuiala rromilor.


Citește și Război de stradă între jandarmi și huligani, în Piața Victoriei. 452 de persoane rănite / VIDEO&FOTO


 

Citește mai multe despre Mărgineni și neamt pe Libertatea.

Comentarii