MENIU CAUTĂ

Un român din Italia a fost ucis de un conațional și a fost aruncat într-un canal

Distribuie

Neculai Roșu, cetățean român în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort într-un canal din Roma.

Trupul conaționalului nostru a fost descoperit în data de 12 mai 2019 de un trecător într-un canal de apă. Inițial, a văzut doar un picior ieșind din nămol, dar, când a controlat mai bine, a observat că este vorba despre cadavrul unui om, a notat rotalianul.com.

Autopsia efectuată în ziua următoare asupra corpului neînsuflețit a scos la iveală unele răni pe care victima le avea în zona craniului, dar și pe corp. Medicul legist s-a pronunțat atunci că rănile nu erau compatibile cu o căzătură accidentală, ci cu lovituri violente, precizează presa italiană.

A recunoscut că l-a lovit cu un baston

Polițiștii italieni au aflat că în după-amiaza zilei de 11 mai 2019, între Neculai Roșu și un alt cetățean român, identificat cu inițialele M.S.D. în vârstă de 37 de ani și fără rezidență stabilă, a avut loc o ceartă din motive banale.

În data de 14 mai, anchetatorii l-au găsit pe bărbatul român cu care Neculai a avut conflictul, iar acesta a recunoscut imediat că el l-a ucis pe conaționalul său, lovindu-l de mai multe ori cu un baston de fier. Apoi, cu ajutorul fratelui său, l-a aruncat în apa unui canal din apropierea bărăcii unde cei doi locuiesc.

Bărbatul român de 37 de ani a fost astfel pus sub arest pentru crimă, în timp ce fratele său este anchetat în stare de libertate pentru complicitate la ascunderea cadavrului.


VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”

Citește mai multe despre Deces, Italia și roman pe Libertatea.

Comentarii