Mergi direct la conținut »
Un român din Italia și-a distrus mașina cu levierul după ce i-a fost confiscată de polițiști. Momentul, transmis live pe Facebook. "Ia, Salvini, mașină!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român din Italia și-a distrus mașina cu levierul după ce i-a fost confiscată de polițiști. Momentul, transmis live pe Facebook. "Ia, Salvini, mașină!"

Un român din Italia și-a distrus mașina cu levierul după ce i-a fost confiscată de polițiști. Momentul, transmis live pe Facebook. „Ia, Salvini, mașină!”

Un român stabilit în Italia a transmis live de Facebook momentul în care își distruge mașina cu un levier. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce carabinierii au confiscat autoturismul cu numere românești.

Bărbatul și-a ieșit din minți după ce autoritățile italiene i-au pus sechestru pe mașină. Românul a făcut o transmisiune în direct pe Facebook în care le-a spus tututor ceea ce a pățit.

În magini se vede cum omul și-a strâns toate obiectele pe care le avea în mașină și, înainte de a o preda, a distrus cu un levier toate geamurile și numeroase piese din interiorul autoturismului.

Potrivit legii italiene, toate maşinile cu numere străine care aparțin rezidenţilor trebuie înmatriculate în italia. În caz contrar, autoturismele sunt confiscate până la achitarea amenzii. Dacă sancțiunea nu este achitată timp de șase luni, vehiculul intră în proprietatea statului italian, notează observator.tv.

Schimbarea Codului Rutier italian a stârnit controverse în rândul românilor stabiliți în Peninsulă, care circulă cu mașini înmatriculate în România. Au fost înregistrate cazuri în care autoturisme cu numere românești au fost confiscate, iar zeci de români au fost amendați de polițiști în doar câteva zile de la intrarea în vigoare a noilor reglementări.

„Decretul cu privire la siguranță”, care poartă numele vicepremierului italian Matteo Salvini, a intrat în vigoare pe 4 decembrie, iar efectele sale au stârnit deja polemici în comunitatea de români din Italia.

Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante
Recomandări

Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante

Prin modificarea articolului 93 al Codului Rutier italian se limitează drastic circulația mașinilor înmatriculate în străinătate de șoferii care au reședința în Italia de cel puțin 60 de zile.

Vezi reacția MAE în cazul românilor din Italia, amendați deoarece circulă cu mașini cu numere românești.

sursă foto: captură video Facebook


Citește și:

Resemnarea amară a unui polițist român implicat în dosarul „Țăndărei”: „România, o țară unde infractorii ne sfidează de la bere!”

VIDEO / Antonella, drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă, în cultura culpei

MedLife invocă legislaţia GDPR pentru a nu confirma prezenţa în sala de operație a medicului fals Raluca Bîrsan!


 

Close
Închide
  Close