MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 18:56

Un șofer cu fractură la coloană a fugit de la locul accidentului pe care îl provocase

Distribuie

Un șofer cu fractură la coloană a fugit de la locul accidentului pe care îl provocase. Întâmplarea greu de crezut a avut loc în Neamț, iar bărbatul, care avea dureri atroce, a venit singur la spital la două ore de la producerea accidentului, joi seară.

Așa au aflat medicii că a fost implicat într-un accident de circulație și au anunțat poliția. La investigațiile medicale, a reieșit însă că șoferul avea atât traumatism, ci și o fractură de coloană cervicală, așa că a fost transportat la spitalul de neurochirurgie, arată zch.ro.

Șoferului a fost obligat de polițiști să sufle în aparatul etilotest, reieșind o concentrație 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 34 de ani, din localitatea Răucești, se răsturnase cu mașina e DN 15 C, la ieșirea din Târgu-Neamț spre Oglinzi, dar a reușit să iasă singur din mașină și a plecat acasă. În urma accidentului nu a mai fost nimeni altcineva rănit.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Probleme de natură penală găsite în urma controalelor la Spitalul Universitar! Ministrul Sorina Pintea: „Raportul va fi trimis la Parchet”


 

Citește mai multe despre Accident, fractură, neamt și șofer pe Libertatea.

Comentarii