De Mihai Niculescu,

Împrejurările în care soldatul a murit nu sunt cunoscute iar ancheta a fost preluată de procurorii militari, care au deschis, potrivit procedurilor, un dosar penal pentru moarte suspectă, arată Agerpres.

UPDATE. „Caporalul Felician Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul ‘foarte bine’, nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa.

Militarul a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio, arată surse judiciare..

El era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

La unitatea din Someșeni au ajuns un echipaj de poliţie şi o ambulanţă iar comandamentul a anunțat conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca.

Citeşte şi:

În plină critică națională la adresa medicilor, cum arată viața grea și scrisoarea emoționantă ale unui bătrân care le mulțumește doctorilor că i-au ținut moartea la ușă

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre ”Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii Total Dance Center din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați