Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Alba a dat foc casei iubitei, ca să o salveze și să fie eroul ei! Ce a pățit după aceea nu a mai corespuns cu planul său
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Alba a dat foc casei iubitei, ca să o salveze și să fie eroul ei! Ce a pățit după aceea nu a mai corespuns cu planul său

Un tânăr din Alba a dat foc casei iubitei, ca să o salveze și să fie eroul ei! Ce a pățit după aceea nu a mai corespuns cu planul său

Sebastian R. un tânăr de 20 de ani, din Aiud, s-a gândit că dacă va da foc locuinței iubitei sale, care voia să se despartă de el, și apoi o va salva, ea va continua relația privindu-l ca pe un erou.

După ce a încercat toate variantele posibile pentru a o convinge pe iubita sa să se întoarcă la el, Sebastian a născocit planul incendierii locuinței tinerei și salvarea ei și a familiei.

Într-o noapte din august 2017, Sebastian a mers la locuinţa iubitei sale și a încercat să-i dea foc de două ori. Niciuna dintre tentative nu a reușit, dar după ce a intrat în curte și a incendiat magazia de lemne, focul s-a extins foarte repede și el a putut să pozeze în erou.

Când a observat că a izbucnit incendiul, a intrat în locuinţă şi i-a alertat pe toţi (cinci persoane), trezindu-i din somn. A devenit astfel eroul tuturor și fata, recunoscătoare, s-a întors la el.

Planul a funcţionat!

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul, ce s-a extins cu repeziciune de la magazie la acoperişul casei.

Sebastian s-a bucurat de recunoştinţa tuturor, însă raportul pompierilor a scos la iveală tot adevărul, iar tânărul a recunoscut în fața polițiștilor planul său.

Tânărul a fost condamnat la 10 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pe o perioadă de 2 ani.

Fapta a avut loc în august 2017, iar prima decizie a fost luată la Judecătoria Aiud. Dosarul se află, în prezent la Curtea de Apel unde se va pronunţa sentinţa definitivă, scrie Observator.tv.


Citește și: Are bani de dat, are datorii la stat! Cu ce sumă uriașă figurează Smiley că e datornic, într-un document al ANAF Argeș


 

Close
Închide
  Close