Mergi direct la conținut »
Vica Blochina a venit însoțită de Oana Roman la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vica Blochina a venit însoțită de Oana Roman la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu | VIDEO

Vica Blochina a venit însoțită de Oana Roman la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu | VIDEO

Vica Blochina și Oana Roman se numără și ele printre vedetele care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

De Dana Aramă,

Imaginile durerii la înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. La biserică s-au adunat o mulțime de oameni obișnuiți, care au ținut să-i aducă un ultimul omagiu celui care a fost Răzvan Ciobanu.

De la ceremonie nu au lipsit nici vedetele care au avut o relație extrem de apropiată cu creatorul de modă. Vica Blochina și Oana Roman, au avut o relație de prietenie cu creatorul de modă, a cărui moarte le-a devastat. Vica Blochina și Oana Roman au sosit împreună la biserică, pe chipul lor citindu-se tristea enormă față de pierderea bunului lor prieten.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Liviu Dragnea, apărat de profesioniști sub acoperire. Am aflat cine este unul dintre băieții care îl însoțesc pe liderul PSD la ieșirile publice

Close
Închide
  Close