Mergi direct la conținut »
VIDEO | Victor Ponta spune că nu va merge la Bruxelles şi îi provoacă pe Dacian Cioloş şi Rareş Bogdan să recunoască dacă vor rămâne europarlamentari
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Victor Ponta spune că nu va merge la Bruxelles şi îi provoacă pe Dacian Cioloş şi Rareş Bogdan să recunoască dacă vor rămâne europarlamentari

VIDEO | Victor Ponta spune că nu va merge la Bruxelles şi îi provoacă pe Dacian Cioloş şi Rareş Bogdan să recunoască dacă vor rămâne europarlamentari

Liderul Pro România, Victor Ponta a declarat, miercuri, la dezbaterea electorală organizată de Libertatea, că deşi deschide lista Pro România, la alegerile europarlamentare, nu îşi va valida mandatul, ci va rămâne deputat. El i-a provocat pe reprezentanţii PNL şi ai Alianţei USR-PLUS să spună dacă cei doi deschizători de liste, Rareş Bogdan şi Dacian Cioloş, vor merge la Bruxelles.

De Valentina Postelnicu,

Victor Ponta a fost acuzat, în emisiune, de către reprezentantul PSD Liviu Pop, că foloseşte „dublul standard” atunci când candidează la alegerile europarlamentare fără să îşi valideze mandatul, ulterior.

” Vreau ca oamenii să ştie că nu mai sunt la PSD. Că nu mai sunt coleg nici cu Codrin Ştefănescu, nici cu Lia Olguţa Vasilescu sau cu Vâlcov, nici măcar cu Liviu Pop. E foarte important, Corina Creţu este mai social-democrată decât toţi cei de pe lista PSD, şi Mihai Tudose ne va reprezenta cu succes la Bruxelles”, a spus Ponta.

Victor Ponta a precizat că a anunţat încă de la începutul campaniei faptul  că doreşte să rămână în Parlamentul României, şi că cei care vor merge la Bruxelles sunt Corina Creţu şi Mihai Tudose.

Ponta i-a provocat pe reprezentantul PNL şi al Alianţei 2020 USR-PLUS să spună dacă cei care deschid lista, Rareş Bogdan şi Dacian Cioloş vor rămâne europarlamentari.

Ciprian Ciucu, de la PNL, a spus că Rareş Bogdan spune, în toate evenimentele de campanie, că va merge la Bruxelles, pentru a lupta pentru România, din calitatea de europarlamentar. „Eu am auzit că va candida la primăria Capitalei, cred că sunteţi foarte trist”, i-a răspuns Ponta, în contextul în care Ciprian Ciucu a intrat în comeptiţia internă din PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Şi Dragoş Pâslaru a afirmat că, din câte ştie, Dacian Cioloş va rămâne, la Bruxelles, cel puţin până când se finalizează bugetul UE.

„Dacian Cioloş îşi doreşte să aibă o nouă contribuţie critică pentru agricultori. Când se discută bugetul, dumnealui va lua decizia cum stă în Parlamentul European, dar paticiparea lui Cioloş, în negocierea bugetului pentru fermierii români, este crucială”, a spus Pâslaru, lăsând să se înţeleagă că Cioloş nu îşi va finaliza mandatul în Parlamentul European.


Citeşte şi:

VIDEO | „EU contez, EU votez”! Libertatea a găzduit prima dezbatere electorală din redacția unui ziar din România

Close
Închide
  Close