MENIU CAUTĂ

VIDEO | A sfârșit într-un mod îngrozitor, la o lună după nuntă. Lavinius a lăsat în urmă o soție gravidă. Ultimele lui cuvinte sunt sfâșietoare

Distribuie

Accident îngrozitor pe o șosea de lângă Orșova, joi. Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, a intrat într-o depășire neregulamentară, pe linie continuă, apoi s-a izbit frontal de un TIR care venea pe sens opus. Șoferul, pe numele lui Lavinius Iulian, a murit pe loc, iar în urma lui a rămas o tristețe mare.

Lavinius Iulian, originar din Lugoj, a aflat în urmă cu puțin timp că va deveni părinte alături de Ionela, soția lui. Joi dimineața, el venea de la Craiova spre Lugoj, când a intrat într-o depășire periculoasă pe DN6, în apropiere de Orșova, pe un drum cu linie continuă, scrie Observator.tv.

La scurt timp, el s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar pe celălalt sens de mers. În urma impactului, Lavinius a murit pe loc.

TIR-ul era înmatriculat în Macedonia. Șoferul acestuia, un macedonean, a fost transportat la spital.

Accidentul a provocat îngreunarea traficului în zonă, polițiștii fiind nevoiți să impună circulația alternativă, pe un singur fir, timp de aproximativ o oră.

Lavinius, șoferul mort în accident, se căsătorise cu numai o lună în urmă. După ce a aflat vestea devastatoare, soția lui, Ionela, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

„Aveam tot ce îmi puteam dori de la viață: un bărbat care mă iubea și mă făcea fericită în fiecare secundă… Fericirea a fost deplină când am aflat că o să avem copilul ce ni-l doream! De ce s-a întâmplat așa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat să fim toată viața fericiți alături de fetița noastră?”, a transmis tânăra însărcinată pe facebook.

În continuare, ea a dezvăluit care au fost ultimele lui cuvinte, înainte de accident.

„Ultimele cuvinte au fost: „Dormi iubita, mai am 4 ore maxim și ajung acasă… te iubesc!”. Dragul meu, o să te iubesc toată viață! Dă-mi putere pentru fetița noastră! Te rog…”, a mai scris Ionela pe rețeaua socială.

Sute mesaje de condoleanțe și susținere au fost postate ulterior în secțiunea de comentarii a postării femeii.


INTERVIU EXCLUSIV/ Cristi Borcea le dă fatala femeilor care încă mai visează la el. Jură că nu mai face copii decât cu Valentina!


FOTO: FACEBOOK

Citește mai multe despre Accident și orşova pe Libertatea.

Comentarii