12 Dec. 2017 15:09

VIDEO EXCLUSIV/ Elena Udrea, adormită la un spectacol de vals

Distribuie

De când nu se mai agită cu politica și are ceva mai mult timp liber, Elena Udrea are grijă ca pe lângă magazinele de haine și accesorii scumpe să ia și drumul teatrelor, pentru ceva hrană spirituală. Însă se pare că mersul la un spectacol de vals este o corvoadă mai mare decât shoppingul pentru “blonda lui Băsescu”, așa cum e numită de presă fostul ministru a Turismului.

Luni seara, Udrea a fost prezentă la spectacolul Regal vienez', la Sala Mare a TNB, unde a asistat, alături de un cuplu de prieteni, la două ore de muzică de calitate, în interpretarea Ukrainian Radio Symphony Orchestra. Masteranda în Teologie Ortodoxă a părut interesată în prima parte a spectacolului, însă pauza a găsit-o extrem de obosită. Fără a-și părăsi locul din primele rânduri ale sălii, blonda s-a întreținut cu cei doi companioni, căscând a somn din când în când, dar acoperindu-și regulamentar gura cu mâna.

Cu o rochie din paiete și ciorapi groși pe picior, cu o haină de culoare muștar, asortată cu geanta pe care și-a așezat-o lângă picioare, Elena Udrea și-a consultat din când în când telefonul, ba chiar la un moment dat a și vorbit, preț de două minute, dar doar în timpul pauzei. Ulterior, imediat după spectacol s-a grăbit să iasă din sală, pentru a evita aglomerația publicului.


VIDEO/,,Români până la moarte', episodul 1. Când n-ai bani, viața încape într-o urnă. Povestea lui Edy

Editorial de Claudiu Săftoiu. Un nou 'animal politic' al străzii – protestul cu politicieni și cetățeni indignați

Loading...
Comentarii